Blog

Yeni Kurulan Şirketlerde Olması Gereken Baskılı Ürünler

Yeni kurulan şirketlerin sektördeki duruşunu ve yaptığı işlerdeki kalitesini gösterebilmesi ve geniş kitleye yayması çok önemlidir. Bunu yapabilmesi için de duruşunu ve kalitesini her ürününe yansıtması, baskılı baskısız kağıt ürünleri kısa sürede geniş kitlelerin aklında kalması için önemli bir etkendir.
Şirketiniz yeni bir dünyaya adım atarken elinizin altında olması gereken bazı ürünler vardır:

Kartvizit: Kurumsal kimliğinizi tanıtan, şirketinizi iş dünyasında tanıtmanızı sağlayan en güvenilir araçlardan biridir. Şahıs ve şirket bilgilerini insanlarla buluşturmanın en kolay yoludur.

Antetli Kağıt:
Profesyonel şirketlerin kurumsal duruşunu göstermek amacıyla şirket logosunun, adres ve iletişim bilgilerinin yer aldığı antetli kağıtlar, özel ve kurumsal yazışmalara resmiyet kazandırarak markanızın duruşunu güçlendirir.

Zarf: Firmanıza özel tasarlanan kaliteli zarflarla farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Fatura ve yazışmalarınızı antetli zarf ile gönderebilir, ürünlerini sizden alan kitleye daha hoş ve kurumsal bir sunum yapmak için de kargo zarfları yapabilirsiniz.

Dosya:
Şirketinizin logosunu, adres ve iletişim bilgilerini taşıyan dosyalar evraklarınızın düzenli olmasını sağlar.

Etiket-Sticker: Yaptığınız ürünlerin üzerinde logonuzun olduğu etiket ve stickerler ürünlerinizin tanıtımını kolaylaştırır, ürünlerinize ve paketlerinize ilgiyi çeker.

Küp Bloknot ve Yapışkanlı Not Kağıdı: Şirketinizin logosunun yer aldığı bloknot ve yapışkanlı not kağıtlarında her alınan notta kendinizi hatırlatabilirsiniz.

Fatura: Logonuzun bulunduğu fatura ve irsaliye gibi kurumsal evraklar olmazsa olmazlardandır. Bu tür belgelerin basımı yasal onay gerektirdiğinden güvenilir bir yerde bastırmanız büyük önem taşır.

Promosyon Ürünler: Size özel tasarlanan takvim, defter, ajanda gibi ürünlerle çok para harcamadan şirketinizin akıllarda kalmasını sağlayabilirsiniz.

Kafe ve Lokantalara Özel Ürünler: Yeni bir kafe açtınız, kullandığınız bütün ürünler markanızı ve duruşunuzu yansıtan türden olmalıdır. Kullandığınız menü, kağıt amerikan servis, tek kullanımlık şeker, tuz, ıslak mendil gibi ürünlerin üzerinde markanızın isminin yer alması insanların güvenini arttırır.

Sizde markanızı yeni açtıysanız kurumsal kimlik tasarımı ve baskısı için deneyimli, işinde uzman bir şirket arıyorsanız biz buradayız. 

Detaylı Bilgi Al ve Sipariş Et



  • /